Valborg!

Hallådär! 
sitter hemma nu med lojsan, vi ska fixa oss åre sen kommer reic, emmank, danne, spaxxy, vibes  ev emil .. Blir att grilla , röka vattenpipa, dricka sen utgång ! :) Vad ska alla andra göra idag?  Nää nu har cvi hackat sallad och ska sminka oss o.s.v sen blir det party!!
Pussss


You looking good

Hallådär!
Har blivit kass att uppdatera, men är ju på scandic hela dagarna så hinner inte så mkt, blivit att vara mkt i gstan nu hos Carola och hjälpt henne städa ut lägenheten nedanför hon och vart med barnen. Imorrn ska ja på praktiken sen körskolan så håll er inne ;) haha ! Efter det ska jag och hämta upp söta Yasmine och ja och Eric ska med henne till Leos lekland! :) hihii va vi kommer att ha kul!! ;p Nää nu ska jag krypa ner i sängen med Eric och se andra avenyn !
hörs pussss!!

Här kommer en bild på mina två sötnosar!!



One day left

Hallådär!
Nu har jag bivit kass på att uppdatera igen, men hinner inte mycket på veckorna, och på helgerna har jag fullt upp! 
Men iallafall
, scandic hela veckan som vanligt, och nästa vecka blir det längre dagar.. ;/ 07.30-16.30 huvva! och jag är slut dära efter lunch redan .. Nåväl, igår så for jag till G-stan och käkade tacos hos Carola, sen tog jag med mig vovven och for och kasta pinne , gled runt o.s.v :) vi hade det riktigt mysigt! Åååh, jag bara älskar den dära vovven! Ska kolla med Carola om vi får hämta henne ikväll också ! och det fick vi, så ska slänga upp en bild på henne senare, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi dra ut och fara och grilla :) Vi hörs sen puss


Hittade två söta sommarklänningar! :)



Den andra var ju helt klart sötare!


YOU CAN DANCE WITH ME HONEY, IF YOU THINK IT'S FUNNY

Hallådär
Sitter hära och är något irriterad, jadu vad kan man säga? Vissa är IDIOTER! Och vänta du bara bruden, jag lovar dig.. ojojoj! jävlart imorrn!!!

Nåväl.. vart med Lovisa och Emma hela dagen, och lovisa fick sin navel piercad , blev riktigt snyggt! Sen städade vi och myste på! Sen for ja å Eric hem till mig, nu blir de springa ut å röka sen sova lr se fim :) nåväl, nu väntar sängen o.s.v
pusss




YOU ROCK

Hallådär!
Sitter på bergviken hos Emmank nu, med hon och Lovisa.. Ska väl snart ut en sväng och träffa Emmar! Var ett bra tag sen jag träffade min gullunge nu, börjar ju sakna hon ;/ Nåväl.. Finns inte mycket att göra alltså, imorrn blir det iaf att fara till Scandic för mår mycket bättre :) nää nu ska jag komma på nått att göra sen skjuta ett till hål i örat :) vi hörs sen
Pussss


Yesterday will never come back but tomorrow is ours to win or lose.

Hallådär!
Vaknade idag vid sju, mådde riktigt dåligt! Sen så for jag och Eric en snabbsväng till stan han skulle köpa nya kallingar, och jag hittade en svinsnygg tröja på Kappahl och en på monki! Så dem ska jag köpa nu när jag får pengar.  Nu ska jag fara och övningsköra till Brändön så håll er inne ;) Haha! Nej jag skojade bara.. Ska käka nu sen bär det av mot Brändön, skriver mera då och i morgon ska jag iaf till Scandic, för mår mycet bättre nu!
pusss


-.-

Nu blir det att sminka sig så man ser ut som en människa igen, är så jävla förkyld så det är inte sant! Ska snart käka och sen ska jag ut en sväng om nu febern går ner vill säga.. Hoppas då att jag är friskare till i morgon så jag orkar fara iväg till Scandic iaf, nu ska jag lägga mig ett tag sen mat sen fix!
Hörs sen!


(y)

Det hära är då min nya tatuering! :)


Bilderna från happis!




lördag

Hallådär!
Var ett tag sen nu, som sagt har jag hunnit med mycket sen jag skrev sist, haparanda en sväng, trafikskolan, jobb hela veckan lång. Och övningskört ett par ggr. Nu när jag är på scandic och städar hela veckorna hinner jag ju knappt vara med mina flickor nå mera ;/ Men det tog vi igen igår, iaf ja och lovisa! Senare kom ju Emma.. Kvällen började med at vi var och åkte bil med Eric, Danne å Emil sen for vi alla upp till Adam och var dära och sånt! Sen for vi vidare och hämta Emma sen Lovisa igen, sen blev det hemåt vid tre :) ska fixa mig nu och sånt, vi hörs sen!
pusss

BIlderna sen igår!





Hallåj!

Det var ett tag sen jag skrev nu!
Men men, helgen har varit okej, blev cleo i fredags med Emmank, slänger upp nån bild när vi var hos Emma, för nu måste jag göra mig klar, sen ska vi hämta upp Emma å Lovisa ! För det blir happis och kolla en lång;) Så vi hörs sen!
pUSSSS










HAhhahhaahha, nu drar vi heejdå! ;)

av emma

godag ! just nu sitter jag hos frida och väntar på att hon ska fixa klart sig, vilket verkar dröjjaaa ! :) sen när hon är klar så ska vi dra till stan och jag ska köpa ett par jeansleggins :) sen efter det så ska vi kanske fara och kolla när ekan tattuerar sig, men nu verkar frida vara klar så nu bär det av mot busshållsplatsen ! seeya
// emma.r

Tisdag

Hallådär!
Som sagt , skulle börja på Scandic idag och när jag kommer dit säger tjejen, men du har väl påslov? så jahappp, hem och sova igen! :) skönt var det kan jag då lova! Sen for vi till stan en sväng och sen hem till mig, såg tv och somnade till sju.. hmm.. Något less, sen bestämde vi oss för att åka och grilla på Ormberget, så vi plockade upp Lovisa och Emil sen for vi, och där var Emma, Linn, Holma, Per och nån till grillade nuggets och korv och sen for ja hem och bytte kläder sen till Eric, och han ska upp före fan imorrn, så jaa.. Blir nog att sova vidare eftersom vi inte sover ännu.. näää! Nu ska jag fan vara lite social och se tv! :)
Vi hörs!

måndag

Hallådär!
kom nyss hem efter att ha varit hos Lovisa med hon och Emma :) vi tänkte grilla men när vi väl kommer ut på isen så har dem tagit bort grillkåtorna... Något less, så vi knalla upp till Lovisa ist och såg film, sen kom Eric och nu är jag hemma.  Som sagt, och Emma skulle ut igår, vi for till stan dära vidtjugo i elva för att köa, vi stod i kö i kanske 30 Minuter och rörde oss nåra meter. Så vi blev less och drog till Corner ist! Haha, sen knalla vi runt lite med två grabbar och sen for vi till shell å åt nudelwook! mums.. Haha sen idag for jag å gadda mig på handleden, :) slänger upp bilder när ja hittat min kamera.. Nu ska ja städa lite sen kommer Eric då blir det film mys!
hörs sen!

Lollo-galon å Frida-piggelin

Shululu, I torsdags var det trevligt jag och lojsan började hos henne och fixa oss osv sen for vi till adam och blev kvar där hela kvällen , vi hade det då riktigt trevligt kan jag då lova ! Haha, slänger upp alla bilder då lojsan skickat dem ! är så jävla trött efter ikväll så ja måste sova och ladda inför cleo imorrn ! Vi hörs
pusss





Onsdag

Shululu
Kom nyss till Eric efter en hel dag med Lojsis! Vi skulle då igentligen grilla, men de får då fan bli bakis grillning på fredag ist! Hihi, så vi gick och köpte karra på kioskpiraten och sen så gick bvi en sväng på isen sen spela tvspel! (a) Sen kom emma då blev det isen sen upp te lojsan igen å se film och käka, hihi. Imorrn ska vi upp vid tio så vi hinner duscha och käka innan min snygging ska och gadda sig ! Hehe, sen ska jag prata med jari om min gadd jag ska göra, ska göra kina tecken på handleden :) Sen den andra på foten! Sen är de fan klart, nu har ja ju nästan överallt, eller jaa.. Svanken, vi troskanten, nacken och bakom örat.  Hihi! Jag tar iaf med mig lojsan så jag slipper sitta dära hela dagen lång själv :) För den kommer ju ta NÅGRA timmar iaf! Haha, slänger upp en bild på mitt schnyggo å hans gadd imorrn iaf ;) För nu ska jag tvätta bort sminket och sånt dära sen ska vi krypa ner under täcket och se andra avenyn! Underbart! vi hörs imorrn.
pussss








RSS 2.0