Skit kass uppdatering

Är riktigt kass på att uppdatera alltså,  men har haft så mycket att göra! Och i helgen är det halloween? vad ska ni klä ut er till? jag vet då redan ;) höhö.. och vet ni vad? På måndag sticker jag och Emmar till Hudiksvall, UNDERBART . skönt det ska bli att komma bort från luleå ett tag ! ;) nuu ska jag börja fixa mig sen bär de av mot stan och hämta ut jackan ! ;) pussss

I love you!







fucktuppppp

- klubbor blev cigaretter.
de oskyldiga blev till slampor.
läsk blev vodka.
cyklar blev mopeder & bilar.
pussar blev sex.

- kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan?
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig?
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller?
pappas axlar var det bästa stället på jorden
och mamma var ens hjälte.
dina värsta fiender var dina syskon.

- krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
när du inte var en hora för att du hade en kort kjol.
den värsta känslan var när man skrapade knäna.
och hejdå betydde bara "vi ses i morron."


och vi längtade efter att få växa upp ..?

Bensbyn

var till mina kusiner i bensbyn idag, och då passade jag på att ta med Benita, min hund. Så gick vi ut i skogen med alla vovvsisarna ! tog lite kort, men blev inte mkt alls. var så mkt att hålla reda på haha  ! ;)











Hund

Är jätte sugen på att köpa mig en hund, alltså en ras jag vill ha.. Har läst om nåra raser, så slänger upp nåra bilder på dem! Men Dogo argentino ligger då på första plats, så otroligt vacker hund! Och bra psyke också..


Dogo Argentino



Perro de Presa Canario


Canis Panther



Grand danois



American Pit Bull Terrier



Söndag

Hallådär
Åååh jag är helt slut av en helgs festande, var ute både i fredags och i lördags.. fredag blev det att vara hos lovisa, sen åka bil sen krogen hihi och lördag Blev det hotellet  med emma och två grabbar! Drack dära o.s.v sen gick vi upp te relaxen och drack lite sen vi tolv drog vi på krogen :) underbart ! Haha..  Sen resten av kvällen är inte värd att nämnas iaf, Vi kom hem dära kring fyra och sov iaf! underbart! Nää nu ska jag städa till i mitt rum sen göra mig klar och röra mig mot gstan om carola nu kan svara sen ikväll blir det ta det lugnt, umgås med Adam.. Nää nu ska jag göra mig klar
pusss


- you are so down bitch!

Gud vad jag är trött! Ska snart hoppa in i en varm dusch, gud så underbart skönt det ska bli! Sen ska jag sitta och spela tv spel i stort sett hela natten, slipper då sova själv inatt iaf ;) Mysigt! Höhö.. Näää nu ska jag plocka upp här sen gå ut och röka sen åka och hyra film kanske? vi ser ju iaf ;)
hörs sen
pussss




Valparna

Nu börjar våra ''små'' valp kullar bli stora .. Inte länge kvar tills dem åker nu hojja! =/


Don't cry like a little girl

Hallådär, Var hemma idag, mådde inte alls bra när jag vaknade, så nu ska jag ta och hoppa in i en dusch sen ser man ju vad som händer? Blir nog att se en film eller nå sånt! :)
skriver mera sen!

Godnatt!


!

Jag kan vara snäll, men även elak. Jag kan älska dig, men även hata dig. Jag kan stödja dig, men samtidigt lura dig. Jag kan bry mig mycket om dig, men kan även strunta i dig fullständigt. Jag kan vara din bästa vän, även din värsta fiende.  ALLT beror på hur DU behandlar mig!

Satt och letade runt

Och hittade massa gamla låtar man lyssnade på när man var mindre !






Minns ni småstjärnorna?


Helt slut !

Åååh, efter en hel helgs festande är jag otroligt slut .. Och att jobba idag var då inte kul! Men fick iaf stå och baka chokladbollar ! Mums ;) men tog ett jäkla bra tag att rulla alla alltså.. Men kul var det, fast kladdigt! HAHA ! Nää nu ska jag vara social hära, sen blir det att se film! ska nog ut och övningsköra en sväng också så håll er inne ;)
pussss

movietime!


haha, kass humor!


-


helgen

Hallådär! idag mår man som man förtjänar! hojja.. i fredags var jag och gadda mig, gjorde över armen! började dricka när jag gadda mig, och hade Adam med som stöd! Sen var ja klar där vid halv åtta kanske. for hem en sväng sen for jag te lovisa, fixa oss börja dricka sen gick vi till daniel, hennes kille ! och där drack vi sen for vi mot Corner ! där var de fullt av folk. Träffade min kusin krille! sen var emma och hg dära me oss också :) sen var adam där också.  Sen for vi hem kanske vid tre? hojja ! och lördagen blev det att vara me tessy å granberg en sväng sen for jag te daniel med lovisa. sen kom de nå folk dit o.s.v sen knalla ja och adam upp te corner träffa emma hg linnea o.s.v var många man kände dära! träffade mina två kusiner dära också, magnus å krille ! :) och även massa andra man kände ! hojja längtar som lite smått te nästa helg ändå.. Haha ;) nää nu ska jag äta klart min kina mat sen ska jag till gstan och umgås! puss



RSS 2.0