Tävling

Vill du åka utomlands? Gå in på www.nelly.com och gör din egen bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Vad var det du sa?

Hallådär!
Vaknade vid tio idag, sen for vi till mig nån timme senare, Har tjänat ihop ca 1000 kr idag ! ;) Känns  ju riktigt bra, ska börja sminka mig o.s.v sen ska jag bege mig till Lovisa ! :) Ska ev färga håret idag, annars gör jag det imorrn :) är så less på den hära färgen nu alltså.. Hihi ;p Aja, Nu ska ja börja göra mig klar,  Skriver sen och vi ska nog fixa nåra riktigt härligt bilder haha, ;) Hörs sen!
Pusss

Damn boy!

hallåådär!
kom  nyss hem till Eric, vart hos lollo hela kvällen och spelat xbox! simpsons ! hell yeeah va de vad skojj alltså ;p Hah och nu ska jag sätta mig hos Eric och spela the sims (a) haha, men nu blire tvspels time!
pussssss

Tisdag kväll!

hallå där!
kom just till Lovisa, så tog vi en sväng på isen men de började knaka så vi gick därifrån haha ;D Vad kan man göra ikväll då? ;) Jag och Lovisa kommer nog på nått busigt ! Hahaha .. Nu tycker jag att Lovisa borde fylla år så slipper jag vara ''cleo hoe'' sj eller hur Lovisa? ;) Nu ska vi hitta på nått bus. hörs sen!
Pusss






Snygging!





Ett plus till han för han sjunger bra och är något jävla snygg! ;)

Tisdag

Gud vad härligt väder det är ! Ska städa till i mitt rum nu och rensa massa saker så det blir nästan tomt! Sen blir det scandic vid tre. Åååh vad härligt är snart klar med körkortet! Gud vad det ska bli skönt! ;) nää nu ska ja städa, hörs sen ;)

-

och till '':)''

; Jag är 18 fyllde den 16e mars! Så nej, jag använder inget falsklegg,  kanske du gör men inte jag iaf! :)

Bion igår!

Som sagt, vi var och såg Shutter island.. Och det var då en RIKTIGT kass film alltså, den var inte ett dugg läskig eller bra! Jaja, Nu ligger jag och Eric hära hos mig och ska slå på film sen sova! hörs imorrn ;*


Att göra imorrn;

Vakna, duscha göra mig klar o.s.v.


Körlektion 11.25 till 12.20.



scandic 15.00 ang jobb!


Musik!




Om mig

Om dig


1. Hur gammal är du ? - 18


2. Hur lång är du ? - 163


3. Vart bor du ? - luleå


4. Är du nöjd med ditt rum? - Då jag har städat det är det snyggt :)


Sex


1. Är du oskuld ? - ne.


2. Har du pojk/flickvän ? - ja


3. Brukar du ofta ha sex ? - kanske de kanske ;)


4. Har du haft sex mer än 20 gånger? - Ja


5. Har du ätit något som legat på någon annans kropp? - joo


6. Har du haft sex på en offentlig plats? - Haha kanske de


Godis


1. Hur mycket pengar lägger du på godis i veckan ? - inte alls mkt.


2. Tycker du om lakrits ? - jberor på


3. Har du någonsin känt dig tjock efter en godis kväll ? - Haha joo


4. Har du handlat godis för över 100 kr på en kväll ? - säkert

Fest!


1. Ungefär hur ofta festar du per halvår ? - för ofta.


2. Vilken är den bästa drinken ? - Hmm, bra fråga


3. Har du ens varit full ? - Absolut inte!


4. Brukar du ofta göra saker du ångrar på fyllan? - Sällan


5. Vem anser du vara party kungen/drottningen ? - Me and Lowlow ;)


Vänner


1. Vem är snyggast i din klass/ditt jobb ? - Går inte skola,


2. Vilken av dina vänner har vackrast röst ? - Bra fråga?


3. Vilken av dina vänner har bäst humor ? - Lovisa!


4. Vem skulle du vilja hångla med för en kväll? - Eric ;)


Vad skönt det var när...

Vad skönt det var när man var liten. Då exsiterade inte skitsnack. Kärlek var en puss på kinden Och pappa var den bästa killen på jorden. Höjden av smärta var när barbiedockan hade tappat benet. Värsta gråten var när man ramlade och skrapade knät. Största rädslan var för monstet under sängen. Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat. Man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare. Ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden. Höjden av smärta idag är när man inte får sin vilja fram Och den värsta gråten är när vännerna plöstligt sviker en. Största rädslan är att förlora dem man älskar mest!

Movie time!

Hallådär! helgen har varit suverän!! Blev utgång igår med, gjorde mig klar sen for jag till malmudden till Moa, sen vid elva drog vi till Kafélino, var ganska okej dära! Men vi satsar på Cleo på fredag! Sen kommer ju pappa också :) Blev inga bilder igår, men de behövdes då inte! Haha först fick vi två shots av nå killar, sen två bacardi av nån annan, sen nån grogg med apelsinjuice , haha! Blev en bra och billig kväll kan jag då lova ;) Haha, nää nu ska jag renbädda sen kommer Eric och plockar upp mig och Lovisa, sen blir det bio ! Hörs sen ;)


I love you!

6 Månader idag, och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!



Party all night long!

Hallåj, Eric körde mig till lovisa vid sju, vi gjorde oss klara och drack lite, sen for vi till braxen där var det massa folk, bla; Emmelie, Anna, Tessy, Johanna, Beccu, Ela, Maya och massa andra !  Sen for vi ut nått tag och åkte med Eric sen dit igen sen hem dära vid tre någongång, haha, slänger upp bildrena då lovisa skickat dem! Nu ska jag sminka mig o.s.v hörs sen !

Innan vi drog ut !


SOMMAR

Nu börjar sommaren eller ja.. iallafall våren närma sig, guud vad skönt alltså! Sitter hemma nu och ska snart knalla upp till Frida och ta en rök och vara lite social, sen ikväll när mamma kommer hem ska vi klicka hem ganska så mkt kläder ! Hörs sen!


Den hära låten lyssnade vi då alltid på förr , haha! :)



Three things

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Lögnare, matte och falska vänner!
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Dator, Mobil, lampa
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, msn, kollar tv
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Resa mycket, skaffa familj, bo i ett hus
Tre saker jag kan: Skratta, sjunga och vara lycklig
Tre saker jag inte kan: Rita, matte och spanska
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik, musik, musik
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Finska flytande, rita och säkert nå mera
Tre favoriträtter: Tacos, Kyckling och ris, sallad

Ängel


Don't try to fight the feeling,

Cause the thought alone

is killing me right now.

Var inte rädd hjärtat.. För jag är alltid här oavsett.

You and me are just a story

Har sett Andra avenyn och nya wallander! Helt okej film faktist, ska och träna imorrn klockan ett sen hem och städa och sånt..  Nåväl, nu kommer Eric hit så ska springa ut så ska vi åka till han och duscha sen slå på en film! Men skriver nog imorrn!  Och just ja, nu nästa vecka ska jag ta och bege mig till Teurajärvi och hälsa på min morfar och Maja! Och måla om deras hus.. måste ju tjäna lite pengar ! :) Hur snälla är dem inte? ber mig komma och måla hallen, köket, vardagsrummet och sovrummet? och få några tusen för det ? ajja, nu ska jag springa ut ! pusss



Tummen upp!

Det hära GILLAS!!

Black Label Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COMWet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COMBelize Sequins Bikini SEK 485, Friis & Company - NELLY.COMRimini SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMBlaise Short Jacket SEK 399, Vila - NELLY.COMKaktus Button Top SEK 299, Vila - NELLY.COMViera Dress SEK 459, Vila - NELLY.COMSparkling Tube Dress SEK 299, Club L - NELLY.COMMetallic Bandeau Dress SEK 269, Rare Fashion - NELLY.COM

Ahmenhallå

Som sagt, jag och Emma fick cp ryck igår och vi tog bussen till piteå! Var dära vid åtta kanske, då hämtade Henke oss och vi for till Öjebyn till han, var dära nått tag sen till stan en sväng, drog på kvantum och sånt, sen for vi tillbaka dit och såg nån film och sånt dära.. Sen missade vi bussen hem så blev att sova dära och kliva upp ungefär vid sju, snacka om att vi var trötta? Sen tog vi bussen hem 07.40 och huvva vad man var trött alltså.. Sen for jag hem, käkade och for till körskolan sen träffade jag Fridap och vi strosade runt på stan och sen skolan och käkade! Vi skulle dricka ikväll men blev tjaffs.. Aja, vad som händer ikväll får vi se ! Nu ska jag gå och äta.. Hörs sen!

-v-

Kvinnan är så jävla bra på att sjunga alltså!



If it makes you happy

Nu har jag äntligen gjort mig klar, och ska börja bege mig mot bussen sen drar jag och Emmank på roadtrip! ;) Haha, vars är hemligt än så länge.. Så nu ska jag börja klä på mig sen ringa Emma, hörs sen! Pusss ;*


Don't give in, don't let your memories break you.

Hallåj, var och tränade idag för att få bort mina ryggproblem, och även för att komma i form! vi gjorde ett program och sen har jag träning även på torsdag, sen körning imorrn och fredag! sen idag ska jag iaf vara med emmank och lowlow, ska få med dem att gå på isen! Hur skönt som helst i det hära sommar vädret? nåväl, nu ska jag blåsa håret och sånt sen bär det av mot stan! Puss

.

jag litade på dig,


jag litade på de orden du sa,


men jag antar att jag var för blind


för att förstå att de bara var en lögn.


Godmorgon!

vaknade vid nio av att mamma började gapa.. Sen låg vi i sängen och såg tv och försökte somna om till elva kanske, sen käkade vi och Eric drog hem, och ja har gjort mig klar och väntar på att Emmar ska sluta, så ska vi till stan och jag ska köpa nå kläder, sen blir det umgås med Emmank senare och vad vi ska göra håller vi hemligt tills ikväll ;) haha, nu ska jag knalla till shell och köpa cigaretter sen ska jag gå till Emmas skola så vi kan åka , hörs sen!



Godnatt

hallåj, nu har det varit ganska så kass uppdatering ..  men iallafall, i fredags så for jag eric och emma till sofie och förfestade, och hos sofie var sandra, ag och kajsa .. När vi hade varit där en timme typ kommer det dit nå killar, och en brud hon började ta på sofie, mig och sandra sen förstod vi att hon var bi! för nåra minuter efter sitter hon med två killar i soffan och ah.. mer behövs inte skrivas hära! Iallafall, vi var dära nån timme och drack o.s.v sen kom våran skjuts och vi begav oss in till stan och drog på cleo, där inne träffade jag jennifer, spenderade i stort sett hela kvällen med henne, najs ! :) Sen dära vid halv tre började vi bege oss mot max och sen vidare hem till mig.. Otroligt skönt att sova.. Vaknade dära vid tolv kanske, sen lagade jag och eric mat, duschade och myste på! Sen for vi ut, hämtade johan snurrade, hämta kero, snurrade, for till boden hämtade nån och träffa ak sen köra hem alla sen hem till eric, ungefär så har min dag/kväll varit.. Haha , la oss vid halv fyra kanske.. Sen drog vi och käkade direkt vi vaknade, vilket var vid  tre, sen for jag hem emma kom och sen for vi till lovisa sen körde henke hem oss och eric kom hit och nu ska vi slå på en film! så nu orkar jag då verkligen inte skriva mera !! hörs imorrn ;*



you make me smile

fjärde! och har bokat in min femte och sista!!


(y)

Haha, var med lovisa igår och vi försökte ta en normal bild, men vi båda började asg ! haha så dem flesta blev så hära ;p



SNYGGING!

Hallådär! Kom hem för nått tag sen, hunnit med mycket idag.. klev upp före 9 och gjorde mig klar sen gick jag mot bussen och for till hertsön och gjorde nya naglar, sen hem en sväng sen tog jag bussen till stan och la i mitt löshår! :) skönt att slippa ta av och på det ;p Haha.. Imorrn är det äntligen fredag!! Och vad blir det då? joo de blir party hela helgen lång! gud vad kul alltså! Eller vad säger lovisa? ;) Haha ! Nää slänger upp bild sen.. För nu är min bror, camilla och deras lilltjej hära och vi ska fika , hörs sen! pussss


shopping!

Jag kom nyss hem från stan, Fick Eric att köpa ljusa slitna jeans, en snygg tröja och ett snyggt bälte ! :)
Sen köpte jag även ett linne sen for jag och gadda mig :)



bikbok 249:-

Sen ikväll får jag se vad som händer, Emmar min älskling ligger inne på Sjukhuset så blir att åka dit och kolla hur det är med hon! Sen färga Lollos hår iaf, sen vettefan, va med Eric kanske :)<3 nää, nu ska jag gå ut och ringa Lollo! Pusss

äntligen 18!

näväl, igår fyllde jag år! äntligen!! Fick massa trevliga saker! :)



Fick parfym, fondation, borste, hårspray och nagelpenna av emmar! <3


klänning , linne, underkläder, öronhängen av min älskling! <3


Mobil av mamma,  4000:- , presentkort på gina av sofie, 500 av mona och Liv, pengar till skoterkortet, sen säkert nått mer jag glömt, men de tar vi sen!

Shopping @ Piteå

Jag och mamma var i piteå iförrgår , så köpte lite kläder!




Lack; 149:- gina tricot
kofta; 49:- gina tricot
tröja; 49:- gina tricot
tröja; 49:- gina tricot


sen två par skor från scorett men orkar inte ta bild på dem andra för dem ligger i hallen , blev ett par över knäna, sen ett par som går till knäskålen! :)


You make me smile

Party låtarna sen helgen! Haha ojoj ;*



Nu ska jag kila iväg, vi hörs sen! pussss ;*


Jag saknar min Eric ;/

Godmorgon!

Klev upp vid halv åtta idag , och nu har jag just gjort mig klar och sånt! så nu snart bär det av mot stan med mammiii och sen blir det piteå, sen ikväll umgås! nåväl, nu ska jag gå och starta bilen och röka.
Dagens outfit !




Hörs sen!

You looks great!

Hallåjsan! Helgen har varit helt okej! blev att vara hemma på fredag och mysa på med eric sen for han och jobbade, sen mest varit med Emmar, igår for jag till sofie, vi drog till g-stan till sandras mamma och drack lite, sen vidare till ag.. Sen fick vi skjuts hem till sofie, jag ag robin och sofie. och forstatte dricka, sen somna vi vid fem ! ååh vad skönt det var alltså!! Nåväl, nu ska jag färga mammas hår och sen ta de lugnt, imorrn ska jag och mamma till stan och köpa skor och nå kläder ja la undan på gina tricot , sen blir det piteå :) nä nu ska jag spela sims ! haha, hörs sen !

Haha

Jag och Emmar sitter å spelar platstation haha, Tarzan!! ;) blir mycket skratt kan jag då lova alltså! Haha!

E; ta den ta den!!!!
F; jaaag haar deen!!
F; jag tappa den....


Haha ! Ikväll får jag se vad som händer ! sjukt sugen å festa alltså!! ;p får se ! Pussss

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar och sängen väntar!, och Eric kom nyss hit..  Nu ska vi lägga oss och se film och mysa på! Åååh vad skönt det är att lägga sig i en renbäddad säng alltså! Ne men nu blir det film; The vampires assistant! ska upp vid tio imorrn, har körskolan! Håll er innne ;) Haha! Näråå, Otroligt nog fick jag beröm för jag var riktigt bra å köra sa han, så vi började köra i stan direkt efter första gången! :) '' Du har en skön känsla med kopplingen'' Haha! Inga kärringstopp hära inte ;) Haha, här kommer bilderna ja tog för nå tag sen! Hörs imorrn!


The second you're done!

Gissa om jag är slut efter dagen? Har varit ute och rännt hela dagen.. For till sjukgymnasten och hon masserade mig och fick ut mina låsningar! kan ni förstå hur otroligt skönt det var alltså? ojoj! Sen for jag till Sofie och myste på med hon och kalle, gjorde fruktsallad och diskade sen tog vi det bara lugnt, gick ut en sväng och träffa Mats, Sen kom Eric och hämtade mig  och vi for hem till mig, men han for hem nyss. Så jag ska börja Storstäda! Har vänt upp och ner på hela mitt rum! nåväl, nu ska jag dunka skön musik och städa ! Skriver när jag är klar ! ;)






Godmorgon!

ställde larm igår på halv nio, och klev upp vid nio idag.. gjorde mig klar och stressade för hade ju som sagt möte 10.45.. Sen får jag ett sms ; mötet inställt, hemma med sjuka barn! Jahappp? Vad gör man nu då? Alla har ju skola, och jag ligger hos Eric.. Nåväl,  vi ska väl fara ut om ett litet tag iaf, sen blir det väl city rehab klockan ett till sjukgymnasten, less på att vara hemma redan! Men nästa vecka blir de nog att anmäla sig till arbetsförmedlingen iaf! Nåväl, nu ska jag klä på mig och gå ut och röka sen ska vi ut en sväng måste till stan och köpa en ny löshårsborste och leta en bikini och säkert nånting mera! Vi hörs sen!


Saknar den gamla tiden..



what i want is you!

Hejhopp! Igår såg jag och Eric avatar eftersom det inte blev sist för vi båda slocknade.. Hah, men den var faktist riktigt bra ändå.. Nu är det bara sex dagar kvar tills jag fyller år, nyss var det ju 3 månader? Haha, och på fredag blir det utgång! Allstar och käka med sofie, eric, och min å sofies familj. Sen blir det Cleo!  Ååh underbart! Haha, nåväl.. imorrn har jag sjukgymnasten klockan 13.00 och innan de nå jävla möte med skolan 10.45 och de sög ju..  Sen blir de stan en sväng med Sofie :) Och nu snart kommer Eric hit så ska vi dra förbi Lovisa !  Och nu i veckan eller i början av nästa ska jag och göra en till tatuering! Har två till planerade iaf ! Men en av dem ska jag vänta med och göra mot sommaren, Menmen.. Nu ska jag knalla ut och ringa Lovisa och ta lite skitsnack! Haha ;) Hörs sen !








uttråkad!

tänker du på/att:

Allt löser sig med tiden? nej, för de gör det inte..
Någon speciell just nu? Joo
Isåfall , vem? - haha, mobboffer!
Ett liv efter döden? jag vet inte..
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift? haha, nej
Tiden läker alla sår? nope, de gör det icket!
Pengar är lycka? ja, pengar är lycka
Utseendet är allt? neppp

Vad:
Är din favoritsport?: ridning
Är din favoritmat?: tacos
Har du för BH storlek?: 75b,
Har du för jeansstorlek?: olika från ställe till ställe,
Har du för tröjstorlek?: xs
Har du för skostorlek? 37-38
Är ditt livsmotto?: bra fråga..
Har du för betyg?: nope!
Gör du just nu?: lyssnar på musik, bloggar o.s.v
Gjorde du igår?: umgicks
Har du för underkläder på dig just nu?: gula string, svart bh!
Ligger till vänster om dig?: högtalare, tavla?


Utseende:
Längd?: kort (y) 163
Vikt?: 48 just nu, men varierar!
Hårfärg?: blond antalle ;)
Hårlängd?: långt iaf :)
Klädstil?: party!
Fräknar?: neppp
Har du bröst?: Jao
Har du höfter?: joo
Små fötter?: inte så stora iaf ;P
Piercing?: öronen, tungan, naveln, ögonbrynet och nillen
Tatuering?: yesss, tre st! fyra nästa vecka
Smal?: inte fet iaf :)
Ögonfärg?: blå, grön, grå


Senaste:
Personen du kysste?: eric
Personen du kramade?: eric
Personen du tänkte på?: lovisa
Personen som sov i din säng?: eric
Personen du hade sex med?: eric :)
Personen du skrev med på msn?: lina liljeholm
Personen du var med?: eric
Djuret du köpte?: råttor
Maten du åt?: lasange
Gången du spydde?: ett tag sen :)

Har:

Du suttit i fängelse?: ne
Du åkt ambulans?: joo
Du kysst någon den senaste månaden?: joråå
Du haft sex de senaste 2 veckorna?: jo
Du svimmat?: joo
Delat säng med någon av de motsatta könet?: hah ja
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: jo :)
Delat säng med någon av samma kön?: jo
Fått IG i betyg?: haha, joo..
Fått MVG i betyg?: nej,
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: nää,
Blivit polisanmäld?: ohyesss.
Nakenbilder på dig själv på datorn? i underkläder ja,
Du sjungt i duschen?: jo, har väl hänt
Stått på en scen och uppträtt?:hahah joo
Spelat in en film?: va?


Film mys!

Eric är på väg hit, och har just tanka två super filmer!



Någon som sett dem? ;)

Smile bitch!

Hallådär! Helgen har varit ganska okej ändå!

Torsdag; Jag, emma, eric och johan drog till finland, alko, ikea o.s.v haha, gissa om jag och emma såg nå jävla dumma ut inne på ikea? Haha! Vi virrade bort oss totalt!haha, vi sjöng hela vägen dit plus hem! och spelade kort och drack cola och emma bananöl! Sjukt gott!  Sen var vi bara ute och snurrade när vi väl kom hem och eric drack lite o.s.v!

Fredag; Hmm... vad gjorde jag i fredags? Just det, vi var ute och snurrade, skjutsade folk, sen förbi emmank och där var hon och hg, var dära ett tag.. sen for vi vidare sen hämtade vi upp emmank och hg igen, åkte nere på udden i isdraken, haahaha ;P Sen hämtade vi spaxxy och snurrade runt runt runt, sen hem och sova och mysa på!

Lördag; Vi var ute, umgicks med emmank, danne å eric, sen for jag och emmank till lövskatan på nån fest, var dära nått tag sen hämtade eric oss, sen hem och mysapåå!

Söndag; Huvva, Eric började jobba så han fick köra hem mig innan, det vill säga klockan sju på morgonen, gissa om jag hade dåligt morgonhumör? haha, stackars eric!! Sen sov ja nån timme, och emmank kom hit vi såg vinterviken och jag bakade kärleksmums.. Sen kom eric med rulltobak o.s.v så sitter hära och rullar cigaretter! Sen kommer eric och de blir myspys, körskolan imorrn! Äntligen!

Hörs sen! Pussss




Vackert djur!

Katter, hundar o.s.v alla såna djur har jag haft, och visst nog är dem mysiga. men inte så mycket sällskap.. Så igår bestämde jag mig för att jag ville ha en papegoja! Så måste kolla runt lite och sen om de är nå speciellt med dem.. Dem är ju riktigt underbara djur eller hur? Någon som har en papegoja och kan berätta lite om hur det är? :)




Gangsta bop





You are a star

Hallådär! Igår var jag med emmar och två till, vi var ute i stort sett hela natten.. eller ja. emma drog hem vi halvettt... sen sov jag resten av tiden i bilen iaf, haha! Skönt var de kan ja då lova.. sen när jag kom hem så somnade jag direkt, och sov till ett! Gud vad skönt det var.. Sen kom emmar till mig, sofie kom å plocka upp oss sen solade vi på suntan.. Så nu börjar ja bli brun! Känns hemskt att vara super blek alltså.. Haha, nåväl.. Nu ikväll ska jag och eric ut en sväng, ska sova med gulllet ikväll! Sen imorrn har jag körskolan 9.15 sen drar jag, eric, emma och nå fler till Haparanda/Finland ska på ikea, mm.. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa på sen drar vi ut ! ;) Pussss


-v-











Tisdag

Gissa om jag är nå trött? Vi låg och såg film och gorma på till fyra.. Sen klev jag upp före fan också för jag hade körskolan 9.15 , Och det gick suveränt! Han tyckte jag var bra på att växla, koppla o.s.v så fick köra i stan iaf !  Håll er inne nu kommer jag ut ! ;) haha, vad sker idag? ska iaf vänta på att emma vaknar så ska vi göra någonting.. Sen blir de nog vara med Eric eller Lovisa ! nu ska ja äta sen röka och ringa lowlow ! Pussss


Mind on my money

Hallådär! kom nyss hem från Sofie! Har bakat, lagat mat och myst på med Kalle sötnos och Sofie! blev inga bilder för hade inte med kameran och mobilen är knas! Men de kommer!  Ekan och Spaxxy kom även förbi dit en sväng, Sen satt Kalle och ropade eliiiik eliiik eliiiik när han gick, sötunge ! Nu ska jag packa med lite saker som jag ska ha med till Eric och sen kommer han och hämtar mig efter hockeyn , så ska vi till han och mysa på! Och har körning imorrn 9.15 på ninas så håll er inne! ;) haha.. Nä nu ska jag sätta mig och spela ! vi hörs sen ..



Be my badboy

Sitter hemma hos sofie och ska just äta mat, sen ska jag sätta mig och pussas med sötkalle! haha, blev sönderpussad när jag kom hit av han! Nåväl nu ska jag ta och äta lite mat och sen kommer Eric hit en sväng, !Hörs sen! Ska försöka få nån bild på snyggingen hära ! ;)


RSS 2.0